Samenwerken?

Op mijn blog deel ik authentieke Syrische en Midden-Oosterse recepten, soms met een eigen twist. Daarmee combineer ik mijn passie voor recepten bedenken, koken en fotografie. Ik werk graag samen om de liefde voor lekker eten te verspreiden!

Fotografie en styling

Wat begon met het zo mooi mogelijk vastleggen van de gerechten die ik zelf had gekookt, is uitgegroeid tot een passie op zichzelf. Daarom werk ik sinds enkele jaren als professioneel foodfotograaf .

Werk je aan een kookboek of artikel? Heb je een restaurant of cateringbedrijf? Ben je importeur of heb je een groothandel? Ik kan je helpen met het stylen en fotograferen van gerechten, producten en evenementen.

In 2016 heb ik de foto’s gemaakt voor het kookboek ‘1001 Mezze Nijmegen als onderdeel van het project Taste the Culture.

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/taste-the-culture/a-45925121/producten/kookboek-1001-mezze-nijmegen/

Receptontwikkeling

Ik kan unieke en smakelijke recepten ontwikkelingen voor jouw merk of product.

Catering

Ik kan een complete catering verzorgen voor feesten en evenementen.

Ik heb heerlijke gerechten gekookt voor het Prins Claus Fonds tijdens de uitreiking van de Prins Claus Prijzen in 2016.

https://www.facebook.com/pg/princeclausfund/photos/?tab=album&album_id=1422693524408925

Kookworkshops

Wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Wil je meer leren over de Syrische cultuur en haar gerechten? Ik organiseer kookworkshops voor individuen, groepen en bedrijven.

Adverteren en sponsored posts

Wil je adverteren op mijn blog? Stuur me dan de link naar jouw website, zodat ik kan beoordelen of jouw producten of diensten interessant zijn voor mijn lezers.

Neem contact met mij op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar radaassi500@gmail.com.